-----------------------------------

Grønne Tage kom på toppen af Google

Hvis du overvejer at få græstag på sommerhuset, griber du helt sikkert til Google.

Derfor vidste Grønne Tage, at det var rigtig vigtigt at få søgemaskineoptimeret sine landingpages, da virksomheden skulle have lavet et nyt website.

Vi begyndte med en omfattende søgeordsanalyse og lagde en strategi. Derefter skrev jeg landingpages med (fokus på både Google og de besøgende) og en stribe blogindlæg, som bakkede op om søgeordene.

Kort tid efter rangerer siden på side 1 og 2 på nogle af de mest relevante søgeord, som konkurrencen ellers er stor på. Det betyder, at der kommer trafik – og varme leads – via hjemmesiden.

“Jeg fik øje på Ninna på LinkedIn og fulgte hendes nyhedsbrev i en periode. Jeg bemærkede, at Ninna ikke var bange for at give et tip eller to væk. Det tiltalte os meget.

I forbindelse med et projekt om Grønne Tage, så var det naturligt for os at tage kontakt til Ninna for at høre, om hun var så god som hun lyder til at være.

Svaret er et helt klar ja.

Super god dialog gennem hele projektet og en høj kvalitet, deadlines blev holdt, gode tekster og godt struktureret. Herfra skal lyde en klar anbefaling.”

Flemming Handberg
Partner, Stay Local

Har du brug for hjælp til SEO-tekster eller landingsider?

Så book 30 minutters (gratis og uforpligtende) sparring direkte i min kalender her – eller send mig en besked via formularen nedenfor.

Kontakt Contentsnedkeren

Ring til mig direkte på 42 64 24 70 (hverdage mellem kl. 8 og 17), eller send en besked samt dine kontaktoplysninger nedenfor.

Jeg ringer til dig inden for max 24. hverdagstimer.

Så tager vi en (uforpligtende) snak om, hvad din markedsføring har brug for netop nu – og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Share This