-----------------------------------

Heinsen & Agger fik en professionel hjemmeside

Kan du hjælpe mig med at friske hjemmesideteksterne op? De er 10 år gamle.”

Sådan begyndte samtalen med ejerleder Knud Heinsen fra entreprenørvirksomheden Heinsen & Agger. Men ret hurtigt blev det klart, at nye tekster alene ikke var nok.

Hjemmesiden havde en del år på bagen, så den var ikke optimeret til smartphones og tablets. Derudover manglede der nogle tekniske aspekter, som betød, at hjemmesiden blev “straffet” af Google.

Derfor besluttede Heinsen & Agger at få lavet en helt ny hjemmeside fra bunden. Med opdaterede tekster, der passer til, hvor virksomheden er i dag, og som signalerer de værdier og det udbytte, kunderne har af at gøre brug af netop deres ydelser.

Contentsnedkeren stod for projektledelse, planlægning og tekstforfatning og fik hjælp til design og teknik af en grafiker og et webbureau.

Vores hjemmeside var håbløs, gammel og ude af trit med dagens krav. Nu er den moderne og giver en kort og præcis præsentation af Heinsen & Agger til vores kundesegment.

Jeg frygtede, at det ville stjæle en masse af min tid, men processen har været professionel fra start til slut.

Jeg vil anbefale Ninna til alle, der har brug for en ny hjemmeside eller tilbudsbreve og salgsmateriale.

Alle, der har brug for noget, der ikke ligner noget hjemmelavet.

Knud Heinsen, ejerleder, Heinsen & Agger

Trænger din hjemmeside til en overhaling?

Book 30 minutters (gratis og uforpligtende) sparring direkte i min kalender her – eller send mig en besked via formularen nedenfor.

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt Contentsnedkeren

Ring til mig direkte på 42 64 24 70 (hverdage mellem kl. 8 og 17), eller send en besked samt dine kontaktoplysninger nedenfor.

Jeg ringer til dig inden for max 24. hverdagstimer.

Så tager vi en (uforpligtende) snak om, hvad din markedsføring har brug for netop nu – og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Share This